top of page

TROCAL 76 PremiDoor Seal AluClip

Experience a new feeling of freedom.

Trocal 76 PremiDoor

Исполнете го вашиот сон за дом преплавен со светлина со иновативниот Lift&Slide систем на врати TROCAL PremiDoor 76. PremiDoor 76 е Lift&Slide систем врати со високо ниво на топлинска изолација, дебелина  од 76 mm и дизајн со пет комори монтиран на екстремно рамен под. Неговиот елегантен карактер го носи тенката игра на линии со ширина на појас од само 100 mm.

 

Извонредната вредност на топлинска изолација од Uf = 1,4 W/(m²K) се постигнува со дебелината од 76 mm, тројно застаклување и уникатен систем на дихтунг гума со високоволуменска гума во централниот прицврстувач. Застаклувањето до 50 mm во дебелина не само што овозможува користење на модерно застаклување туку придонесува и за оптимална топлинска изолација. Така, системот обезбедува совршена рамнотежа помеѓу статичките својства и топлинската изолација. Може да се произведуваат врати со ширина до 6,50 метри и висина до 2,60 метри. PremiDoor 76 гарантира најголеми можни отвори и максимален продор на светлина.

 

Конечно, врвниот квалитет на TROCAL PremiDoor 76 сведочи за неговата леснотија на ракување, доверливата функција и пријатно мазно и тивко движење на неговите лизгачки крила. Стандардниот опсег вклучува и систем на праг без бариери. Без разлика дали е нов објект или реновирање, системот Lift&Slide врати PremiDoor 76 нуди совршено решение!

Имате избор помеѓу класичен бел ПВЦ или нашата палета на бои за фолија

TROCAL DecoStyle и proCoverTec.

Нашиот принцип на GreenLine означува стабилизатори без олово и интелегентна технологија за рециклирање.

  • Иновативен Lift&Slide систем
  • Систем со 76мм дебелина 
  • Внатрешнина со 7-комори
  • Прагови кои можат да бидат без бариера на површината
  • Максимален распон на една позиција со димензии 6.5м ширина и 2.6м висина
  • Интелегентен дизајн со подобра структура
  • Максимална дебелина на стакло 50мм
  • Пренес на топлина вредност : Uf до 1,4 W/(m²K)
  • Достапен во класична бела боја. Може да биде фолиран со палетата на бои на TROCAL DecoStyle. Може да биде и со металик бои.
bottom of page