top of page

TROCAL 70 Standard

The most beautiful way to an individual image.

Trocal 70 Standard

Системот за прозорци TROCAL 70 не е прозорец како сите други. TROCAL 70 е модерен прозорски систем во својата класа – со дебелина од 70 mm. Значителна заштеда на трошоците за греење, висока звучна изолација, сигурна заштита од кражби и широк спектар на опции за дизајн. Затоа TROCAL 70 комбинира мала дебелина со сите можни барања.

Прозорскиот систем TROCAL 70 се заснова на иновативна технологија со пет комори. Пред сè, опционално модерно тројно до 44 mm дебелина значително ги подобрува вредностите на топлинска и звучна изолација. И во однос на прицврстувачите, TROCAL 70 не остава неисполнета желба, така што старите прозорци може да се заменат со нови без никакви проблеми

 

Витките профили претставуваат тесни линии на видот, но со големи стаклени површини. За повеќе светлина и затоа повеќе жар за живот во вашиот дневен престој. Овој профил е со привлечен дизајн и извонредни вредности на топлинска изолација

 

Uf до 1,2 W/(m2K).

 

Имате избор помеѓу класичен бел ПВЦ или нашата палета на бои за фолија

TROCAL DecoStyle и proCoverTec.

Нашиот принцип на GreenLine означува стабилизатори без олово и интелегентна технологија за рециклирање.

  • Систем со 70мм дебелина и 2 дихтунг гуми
  • Внатрешнина со 5-комори
  • Модерен дизајн со рамен изглед
  • Интелегентен дизајн со подобра структура
  • Профил со витки линии, поголема површина на стакло за поголема светлина
  • Пренос на топлина вредност : Uf до 1,2 W/(m²K)
  • Максимална дебелина на стакло до 44мм
  • Достапен во класична бела боја. Може да биде фолиран со палетата на бои на TROCAL DecoStyle.
bottom of page