top of page
ПВЦ Столарија

PVC

TROCAL

Брендот TROCAL се смета за пионер во секторот за производство на пвц профили за прозорци. Пред повеќе од педесет години, TROCAL го има развиено првиот PVC профил за прозорци во светот за сериско производство. Оттогаш, TROCAL ја одржува својата слава како водечки иноватор во технологијата на прозорци. Секој PVC профил на пазарот потекнува токму од идеата на TROCAL.

Celebrating 125years of TROCAL Profiles.

trocal-logo.png
Trocal 70 Standard

TROCAL System 70

Standard

Trocal 88 Standard

TROCAL System 88

Standard

Trocal 76 PremiDoor

TROCAL System 76

PremiDoor - Lift&Slide

Standard

Trocal 76 Standard

TROCAL System 76

Standard

Trocal 88 Aluclip

TROCAL System 88

AluClip

Trocal 76 PremiDoor Aluclip

TROCAL System 76

PremiDoor - Lift&Slide AluClip

Дознај повеќе
Trocal 76 CentreSeal

TROCAL System 76

Centre Seal

Trocal 88 Aluclip Pro

TROCAL System 88

AluClip - PRO

Trocal 88 PremiDoor

TROCAL System 88

PremiDoor - Lift&Slide

Standard

Дознај повеќе
Trocal 76 CS Aluclip

TROCAL System 76

AluClip

Trocal 88 AddON

TROCAL System 88

AluClip - AddOn

Trocal 88 PremiDoor Aluclip

TROCAL System 88

PremiDoor - Lift&Slide AluClip

Дознај повеќе
Палета на бои

TROCAL ви дозволуваат да уживате во широк спектар на бои за вашите профили на прозорци:

изберете од класичен бел ПВЦ, ламинатни бои или модерен дизајн на алуминиумски капаци.

Една друга опција е нова на пазарот од нашата иновативна површинска технологија proCoverTec. Овој систем на боја комбинира екстремна отпорност на временски услови со висока отпорност на гребење и лесно чистење.

ЗА TROCAL

Уникатни по форма, боја и функција модерни и функционални ПВЦ прозорци.

Денешните мерки за градење и реновирање се фокусираат на функционалноста и естетиката. Вашиот сопствен животен стил и архитектурата на објектот се разновидни како модерните бои и форми кои го ставаат фокусот на прозорецот.

 

 „Nihil est enim simul et inventum et perfectum“

(„Ништо не е измислено и усовршено во исто време“).

Овие зборови што му се припишуваат на Цицерон пред повеќе од 2000 години се од особено значење за пронаоѓањето и понатамошниот развој на PVC-U прозорците во нашата компанија. Не само што TROCAL го разви прозорецот PVC-U за сериско производство, туку и неговиот развој поставува стандарди на пазарот.

Window Installation

МЕХАНИЗМИ

Maco Logo

MACO

MACO е водечка компанија специјализирана за додатоци за врати и прозорци. Со седиште во Австрија, MACO нуди висококвалитетни производи кои комбинираат функционалност и естетика. Од иновативни системи за заклучување до стилски рачки, MACO обезбедува сигурни решенија кои ги подобруваат перформансите и изгледот на секој простор.

Endow Logo

ENDOW

ENDOW Mechanisms, реномирана турска компанија, е водечки снабдувач на врвни додатоци за врати и прозорци. Нивниот широк асортиман на производи беспрекорно ги комбинира функционалноста и естетиката, нудејќи иновативни системи за заклучување и стилски рачки кои ги подобруваат перформансите и визуелната привлечност на секој простор.

AGB Logo

AGB

AGB со седиште во Италија, е реномирана компанија позната по својата посветеност на испорака на производи со висок квалитет. Со фокус на извонредноста, AGB нуди разновидна палета на додатоци за врати и прозорци кои беспрекорно ги комбинираат функционалноста и стилот. Нивните иновативни системи за заклучување и елегантни рачки ги подобруваат перформансите и естетиката, трансформирајќи го секој простор.

bottom of page