top of page
Office System 1

ОФИС СИСТЕМ

Преградните ѕидови се разновидни структури кои ги делат просторите во домовите и канцелариите.

Тие нудат приватност, создаваат посебни области и ја подобруваат функционалноста.

 

Без разлика дали се работи за создавање поединечни простории, канцеларии или одредени области, преградните ѕидови обезбедуваат флексибилност во искористувањето на просторот додека одржуваат стилска и ефикасна средина.

LorenzoLine - Office System (24-Z)

Office System 2

Додајте живот на вашите
деловни простории

Профилите за Офис систем 24-Z и 24-D на LorenzoLine се олицетворение на разновидност и стил.

Овие врвни профили се дизајнирани да ги трансформираат просторите без напор, создавајќи модерна и пространа средина.

Со елегантниот 24-Z профил, можете да ги поделите просториите додека одржувате отворено и софистицирано чувство. Неговиот беспрекорен спој на форма и функција додава допир на елеганција на современите ентериери. За оние кои бараат препознатлив допир.

24-D профилот нуди храбар и уникатен дизајн кој зрачи со карактер. Комбинира сила и стил, давајќи изјава во секој простор. Изработени имајќи предвид прецизност и издржливост, двата профили обезбедуваат долготрајни перформанси. Монтажата е брза и без проблеми, заштедувајќи ви време и напор.

Приспособувањето е клучно, а LorenzoLine испорачува. Изберете од големиот спектар на бои, завршетоци и опционални додатоци за да го персонализирате вашиот простор и да ја ослободите вашата креативност. Архитектите, дизајнерите и сопствениците на куќи сега можат да ги редефинираат своите можности за дизајн со Профилите на преградните ѕидови на LorenzoLine.

Искусете ја иднината на внатрешната архитектура со LorenzoLine денес!

Профили

Идеалните системи за Office System се состои од два уникатни профили и тоа:

Профилот 24-Z е профил кој се користи за преградување на просториите, додека

Профилот 24-D е профил кој се користи за изработка на врати од истиот Office System.

LorenzoLine 24-Z

LorenzoLine 24-Z

Систем за прегради

LorenzoLine 24-D

LorenzoLine 24-D

Систем за врати

Побарајте наш совет

Доколку вашиот деловен објект или дом нема соодветен проект за изведба на стаклени прегради (Office Systems) ние ви стоиме на располагање. Со тоа можете да заштедете и на време и на пари. Можеме да проектираме и да ве советуваме за најдобрата изведба на нашите продукти според димензиите на вашиот објект.

bottom of page