top of page

LorenzoLine System 59-T

Insulated door and window system.

Asistal TE-62

Уникатен економичен профил за вашиот дом или деловен простор. Со термална изолација која придонесува за топлотна пропустливост од Uf=2.90 W/M²k

 

ТИПОВИ НА ОТВАРАЊЕ:

прозорец со едно крило,

прозорец со две крила,

врата со едно крило што се отвора навнатре,

врата со две крила што се отвора навнатре,

еднокрилна врата што се отвора нанадвор,

врата со две крила што се отвора нанадвор.

 

 

Максимална заштита со ​"EPDM" Систем на дихтунг гуми. 

Профилот користи нормални застаклувања како сите други профили.

Спојување на стандардни ќош спојници како сите други профили.

*По желба на клиентот профилот може да биде офарбан во било која боја од соодветна RAL-Карта.

  • Дебелина на профил КАСА = 59mm 
  • Дебелина на профил КРИЛО = 65mm
  • Изолациона ПВЦ бариера помеѓу алуминиумот = 18mm
  • Дебелина на ѕид од алуминиум на профилот = 1,8mm
  • Дозволена дебелина на застаклување = 17 - 45mm
  • Топлинска пропустливост од : Uf=3.39 W/M²k
bottom of page