top of page

LorenzoLine System FC-50

Uninsulated/Insulated facade system.

Asistal FC-50

Профил со специфичен и уникатен изглед. Рамен дизајн на надворешниот спој помеѓу касата и крилото. Може да биде со и без термална изолација.

Декоративен систем за фасада на вашиот објект

Одлична изолација заради можноста за термоизолационо сткало.

 

ТИПОВИ НА ОТВАРАЊЕ:

прозор со едно крило отвара на надвор

 

Идеален Facade Систем за вашите деловни простории.

*По желба на клиентот профилот може да биде офарбан во било која боја од соодветна RAL-Карта.

  • Дебелина на профил КАСА = 50mm
  • Дебелина на профил КРИЛО = 137mm
  • Дебелина на ѕид од алуминиум на профилот = 1,8mm
  • Дозволена дебелина на застаклување = 12-40mm
bottom of page