top of page

LorenzoLine System 47-C

Uninsulated door and window system.

  • Дебелина на профил КАСА = 47mm 
  • Дебелина на профил КРИЛО = 55mm
  • Дебелина на ѕид од алуминиум на профилот = 1,5mm
  • Дозволена дебелина на застаклување = 4 - 24mm
Asistal C-55

Профил со специфичен и уникатен изглед. Рамен дизајн на надворешниот спој помеѓу касата и крилото. Без термална изолација.

 

ТИПОВИ НА ОТВАРАЊЕ:

прозорец со едно крило,

прозорец со две крила,

врата со едно крило што се отвора навнатре,

врата со две крила што се отвора навнатре,

еднокрилна врата што се отвора нанадвор,

врата со две крила што се отвора нанадвор.

 

 

Максимална заштита со ​"EPDM" Систем на дихтунг гуми. 

Профилот користи нормални застаклувања како сите други профили.

Спојување на стандардни ќош спојници како сите други профили.

*По желба на клиентот профилот може да биде офарбан во било која боја од соодветна RAL-Карта.

bottom of page