top of page

LorenzoLine System 30-C

Uninsulated slide door and window system.

Asistal SL-32

Заоблен профил за лизгачки врати и прозорци.

Без термална изолација.

 

ТИПОВИ НА ОТВАРАЊЕ:

прозорец со едно крило,

прозорец со две крила,

прозорец со три крила,

врата со едно крило,

врата со две крила,

врата со три крила.

 

Максимална заштита со ​"EPDM" Систем на дихтунг гуми. 

Профилот користи нормални застаклувања како сите други профили.

45 степенски ќош спојници за лизгачки прозори и врати.

*По желба на клиентот профилот може да биде офарбан во било која боја од соодветна RAL-Карта.

  • Дебелина на профил КАСА = 41mm - 88mm
  • Дебелина на профил КРИЛО = 30mm
  • Дебелина на ѕид од алуминиум на профилот = 1,4mm
  • Дозволена дебелина на застаклување = 4,5,6,8,16,18,20,22,24mm
bottom of page