top of page

LorenzoLine System 24-Z

Uninsulated office glass door and window system.

Asistal Interno-42

Уникатен и економичен профил за застаклување домашни и деловни простории. Идеален за домашни врати со комплетно стаклено крило.

Без термална изолација.

 

ТИПОВИ НА ОТВАРАЊЕ:

врата со едно крило

врата со две крила

 

Идеален Office System на алуминиумски профили со стаклени крила и фиксни позиции.

*По желба на клиентот профилот може да биде офарбан во било која боја од соодветна RAL-Карта.

  • Дебелина на профил КАСА = 45mm
  • Дебелина на профил КРИЛО = 45mm
  • Дебелина на ѕид од алуминиум на профилот = 2,3mm
  • Дозволена дебелина на застаклување = 6 - 16mm
bottom of page