top of page
ЈАНБОР Собни врати

СОБНИ ВРАТИ

DOOREST

Ние не произведуваме само врати! Ние ви помагаме да создадете најдобар впечаток за секој што ќе влезе во вашиот дом. Овој впечаток му дава голема гордост на нашиот доверлив, образован и искусен тим во работата што ја работат. Дрвото што го користиме во нашето производство ги добиваме од одржлив систем. Ние користиме најнова технологија. Ги насочуваме најновите трендови на декорацијата во нашите дизајни.

Собна врата рамна каса
Собна врата заоблена каса

ЗАОБЛЕНИ КАСИ

Scratch

Отпорни на гребење и лесно оштетување

Clean

Лесни за чистење и одржување

Heat

Погодни за подно греење

Hygiene

Сертификат за хигиенски производ

Палета на бои

Собните врати кои ги нудиме доаѓаат во уникатни модели и бои. Секој модел го има во неколку бои за комбинација. Одберете врата која ќе одговара на вашиот ентериер, затоа што производот што го нудиме ние не е само собна врата тоа е дел од вашиот дом.

ЗА DOOREST

Doorest ја насочува архитектурата, дизајнот и технологијата на вратите од 1991 година. Затоа што вратата не е само за одвојување на просториите; исто така е важен внатрешен елемент кој носи убавина и функционалност во домовите, канцелариите, хотелите, болниците и сите простори. Доколку барате елегантен, еколошки и естетски допир погоден за секој период за вашите простори, моделите на врати од Doorest се вистинскиот избор за вас.

bottom of page