top of page

СТАКЛЕНИ ВРАТИ

„Зачекорете во светот на елеганција и транспарентност со нашите извонредни стаклени врати.

Изработени со прецизност и софистицираност, нашите врати без напор го спојуваат модерниот дизајн со функционалноста. Прифатете ја природната светлина и создадете беспрекорна врска помеѓу просторите, бидејќи нашите стаклени врати покануваат убавина и отвореност во вашето животно опкружување."

LorenzoLine - Glass Doors (24-D , 10-GF)

LorenzoLine 24-D

Транспарентната елеганција отвора неограничени можности

Искусете ново ниво на софистицираност со LorenzoLine 10-GF и 24-D, дефинитивниот систем за стаклени врати.

Потопете се во неговиот незаменлив спој на напредна технологија и извонредна изработка. Дизајниран со прецизност, овој револуционерен систем го издигнува вашиот простор до нови височини на елеганција.

Лесното ракување е на дофат на раката, додека подобрената безбедност обезбедува мир на умот. Елегантниот и минималистички дизајн беспрекорно се интегрира со која било естетика, додека исклучителната издржливост гарантира долготрајни перформанси.

LorenzoLine 24-D и 10-GF не е само алуминиумски систем - тоа е поим за елеганција.

Прифатете ја беспрекорната убавина на стаклените врати и создадете хармонична врска помеѓу просторите. Подигнете ја вашата околина со врвот на иновациите и дизајнот.

 

Откријте неограничени можности со LorenzoLine, каде елеганцијата се среќава со функционалноста во совршена хармонија.

Профили

Идеалните системи за Office System се состои од два уникатни профили и тоа:

Профилот 24-Z е профил кој се користи за преградување на просториите, додека

Профилот 24-D е профил кој се користи за изработка на врати од истиот Office System.

LorenzoLine 10-GF

LorenzoLine 10-GF

Систем за стаклени врати

LorenzoLine 24-D

LorenzoLine 24-D

Систем за врати

bottom of page