top of page
ЈАНБОР Влезни врати

ВЛЕЗНИ ВРАТИ

Години низ историјата, влезната врата се сметала за симбол на благосостојба и статус. Дали тоа е се уште така, оставаме на вас самите да процените. Но сите ќе се сложиме дека влезната врата навистина го дава првиот впечаток на вашиот деловен простор или дом.

 

А кога станува збор за прв впечаток, за нас во ЈАНБОР влезната врата пред се треба да е симбол за сигурност и квалитет.

 

Но, честопати ставајќи го фокусот само на овие критериуми, изборот на моделот и дизајнот на влезните врати е значително ограничен.

 

Ние најдовме решение и за тоа.

Modern House

Бидете уникатни!
Сами креирајте ја вашата влезна врата

Земјаќи ги предвид различните вкусови и избори на нашите клиенти, ние направивме можност секој од нашите клиенти самостојно да си ја создаде својата влезна врата, без да бидат квалитетот, функционалноста и безбедноста доведени во прашање.

 

Преку ваша скица или едноставна фотографија симната од интернет, ние ќе ја креираме вашата влезна врата баш онака како што самите си ја замислувате: во боја и форма какви што ги посакувате.

 

Остави печат! Не се ограничувај! Создади ја својата влезна врата сам.

Профили

Изборот на профил е од витално значење за изработка на вашата влезна врата.

Длабоко прочешлајте во карактеристиките на профилите за вашите потреби.

*За изработка на идеална влезна врата не секогаш е потребно масивен и тежок профил.

Trocal 70mm Standard

TROCAL System 70

Standard

Asistal AS-50

LorenzoLine 59-Т

Ладен стандарден

Trocal 76 Centre Seal

TROCAL System 76

Centre Seal

Asistal THS-78

LorenzoLine 74-Т

Термален рамен

Побарајте наш совет

Доколку немате можност и време сами да ја креирате вашата врата, или сметате дека немате доволно познавање што е она што ви е вам најпотребно, нашиот тим, со преку 25 години искуство зад себе,  со задоволство ќе ви излезе во пресрет и ќе ви помогне да ја изберете најдобрата влезна врата за вас. 

КАТАЛОГ СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ

Започнете од нашиот католог со идеи овде, или контактирајте не директно преку нашиот телефонски број или електронска пошта.

bottom of page