top of page
Interior Windows

ALUMINIUM

LorenzoLine Aluminium

Овој бренд за изработка на алуминиумски профили е основан во 1980година во Vicenza Italy. По сите европски стандарди и квалитети со години е лидер во дизајнирање и производство на Алуминиумски профили. Со годишен капацитет од 34.000 тони и погони за производство во Италија, Романија и Турција брендот Lorenzo е лидер во својот домен.

LorenzoLine 40-C

LorenzoLine 40-C

Ладен алуминиум

Мини систем

LorenzoLine 30-C

LorenzoLine 30-C

Ладен алуминиум

Клизен стандард систем

LorenzoLine AB-100

LorenzoLine 100-AB

Ладен алуминиум

Стаклен слајд систем

LorenzoLine 47-C

LorenzoLine 47-C

Ладен алуминиум

Рамен систем

LorenzoLine 38-T

LorenzoLine 38-Т

Термален алуминиум

Клизен стандард систем

LorenzoLine 24-Z

LorenzoLine 24-Z

Ладен алуминиум

Office систем

LorenzoLine 59-T

LorenzoLine 59-Т

Термален алуминиум

Стандард систем

LorenzoLine 45-T

LorenzoLine 45-Т

Термален алуминиум

Lift&Slide систем

LorenzoLine 24-D

LorenzoLine 24-D

Ладен алуминиум

Office Door систем

LorenzoLine 74-T

LorenzoLine 74-Т

Термален алуминиум

Рамен систем

LorenzoLine 70-LS

LorenzoLine 70-LS

Термален алуминиум

Lift&Slide систем

LorenzoLine 50-F

LorenzoLine 50-F

Термален алуминиум

Фасаден систем

Палета на бои

Самиот материјал како Алуминиумот е погоден за секој дом или деловна просторија. Можете да уживате во секоја боја која можете да ја замислите.

Фарбањето на профилите по Електростатски пат овозможува неопислива трајност. Комбинацијата на бои можете да ја креирате сами e следната :

  • Металик сјајна боја,

  • Пескарена рапава боја,

  • Класична мат боја.  

Window Installation

МЕХАНИЗМИ

Master Logo

MASTER ITALY

Master Italy е реномирана компанија специјализирана за врвни алуминиумски додатоци за врати и прозорци. Со силен акцент на извонредноста, Master Italy нуди разновидна палета на производи кои беспрекорно ги комбинираат функционалноста и стилот. Нивните иновативни решенија и врвни рачки ги подобруваат перформансите и естетиката, издигнувајќи го секој простор.

Sigenia logo

SIGENIA

Master Italy е реномирана компанија специјализирана за врвни алуминиумски додатоци за врати и прозорци. Со силен акцент на извонредноста, Master Italy нуди разновидна палета на производи кои беспрекорно ги комбинираат функционалноста и стилот. Нивните иновативни решенија и врвни рачки ги подобруваат перформансите и естетиката, издигнувајќи го секој простор.

bottom of page