top of page

Алуминиумски и ПВЦ системи за врати и прозорци

ЈАНБОР-Компани тим

КОИ СМЕ НИЕ?

Четврт век лидери на пазарот за производство и монтажа на ПВЦ и Алуминиумскастоларија.


Ако сте во потрага да го изградите или реновирате вашиот дом или деловен простор, а притоа сакате истиот да е безбеден, сигурен, енергетски ефикасен и привлечен, ЈАНБОР-Компани е вистинскиот избор за тоа.


Нашиот тим, позади кој стојат повеќе од 25 години знаење, со своето огромно искуство и вештини, ќе ви помогнат да го направите најсоодветниот избор на врати и прозори, прилагодувајќи се притоа на вашaта идеја, вкус и буџет.

 

Дозволете нашите прозори и врати да го разубават вашиот поглед дома, на работното место и кон светот надвор.

LorenzoLine 70-LS
MadeinItaly

LorenzoLine

LorenzoLine Aluminium Systems е доверлив бренд познат по своите исклучителни алуминиумски профили за прозорци и врати.

Со силна посветеност на квалитетот и иновативноста, LorenzoLine обезбедува врвни решенија кои комбинираат издржливост, естетика и енергетска ефикасност. Поддржани од големо искуство во индустријата, нивните алуминиумски системи нудат неспоредливи перформанси, подобрувајќи ја убавината и функционалноста на секој простор. Од елегантен и модерен дизајн до робусни безбедносни карактеристики, LorenzoLine е посветен на задоволување на различните потреби на клиентите. Изберете LorenzoLine за сигурни, стилски и алуминиумски решенија со високи перформанси.

TROCAL

ТРОКАЛ е реномирана компанија специјализирана за ПВЦ профили за прозорци и врати.

Со силен фокус на квалитетот, издржливоста и енергетската ефикасност, TROCAL се етаблира како лидер во индустријата.

Нивните профили се дизајнирани да ги задоволат највисоките стандарди, нудејќи исклучителни перформанси и естетска привлечност.

Поддржан од долгогодишна експертиза и постојани иновации, TROCAL е посветен на клиентите да им обезбеди сигурни и долготрајни решенија.

Искусете ја доверливоста и извонредноста на TROCAL PVC профилите за вашите потреби за прозорци и врати.

MadeinGermany
System 88mm
bottom of page